Ζωγράφισε το κεραμικό σου - στο σπίτι!

Τώρα μπορείς να ζωγραφίσεις το δικό σου κεραμικό και από το σπίτι σου, περνώντας δημιουργικά το χρόνο σου! Έχουμε δημιουργήσει ένα πακέτο με όλα όσα θα χρειαστείς για να διακοσμήσεις ένα μοναδικό κεραμικό!Πώς λειτουργεί:


Επιλογή κομματιών:

Διαλέγεις το κεραμικό σου, τα χρώματα κεραμικής, και πληρώνεις με άνεση από το σπίτι σου. Εμείς θα σε ενημερώσουμε όταν η παραγγελία σου είναι έτοιμη για παραλαβή.

Ζωγράφισε στο σπίτι:

Εμείς θα σου δώσουμε ό,τι χρειάζεσαι, τα ειδικά χρώματα κεραμικής, οδηγίες και έξτρα συμβουλές!

Επιστροφή του κεραμικού για ψήσιμο:

Άφησέ μας το κουτί με το κεραμικό, τα πινέλα και την παλέτα στις ώρες λειτουργίας του εργαστηρίου, μαζί με ένα χαρτί με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο ή το email σου. Το κεραμικό θα υαλωθεί από εμάς και θα ψηθεί σε ειδικό καμίνι κεραμικής μέσα σε 10-14 ημέρες. Θα σε ενημερώσουμε μόλις είναι έτοιμο!

Θα μπορείς πλέον να χρησιμοποιήσεις το κεραμικό σου για να φας ή να πιεις μέσα σε αυτό, καθώς όλα τα υλικά είναι απολύτως ασφαλή για χρήση!


Λεπτομέρειες και πακέτα επιλογής βρίσκεις εδώ.


*** Ειδική κατηγορία - κεραμικά χωρίς δεύτερο ψήσιμο.
Ειδικά για αντικείμενα που δεν έρχονται σε επαφή με τροφές, όπως για παράδειγμα κουμπαράδες και διακοσμητικά, υπάρχει η επιλογή να ζωγραφιστούν με χρώματα που δεν χρειάζονται δεύτερο ψήσιμο. Άρα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις κατευθείαν, χωρίς να μας τα επιστρέψεις για ψήσιμο στο καμίνι! Είναι ένας πιο γρήγορος τρόπος να χαρείτε τα αντικείμενα, ειδικά για παιδιά που απολαμβάνουν τα έργα τους σε διακοσμητικά αντικείμενα!

Σε αυτή την περίπτωση έχουμε ειδικά πακέτα, που μπορείς να δεις εδώ.


Ζωγράφισε το κεραμικό σου!

Ποια είναι η διαδικασία;

Έρχεσαι στο εργαστήριο ΓΗ Art, μόνος σου ή με φίλους, διαλέγεις ένα από τα λευκά κεραμικά που έχουμε ήδη ετοιμάσει στο πρώτο τους στάδιο, και το ζωγραφίζεις με τα χρώματα που υπάρχουν.

Ύστερα εμείς το παίρνουμε, το "υαλώνουμε”, δηλαδή του περνάμε το κατάλληλο υλικό για να γίνει λείο και κατάλληλο για χρήση, και το ψήνουμε στο καμίνι μας στους 1050℃!

Ύστερα από μερικές ημέρες το παραλαμβάνεις, είτε από τον χώρο μας είτε ταχυδρομικώς, και... έτοιμο!

Μπορείς επιτέλους να πιεις τον καφέ σου στην ολόδική σου κούπα!